T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / İZMİT - Hakkaniye İlkokulu

MUSTAFA KIROGLU - OKUL MÜDÜRÜ

       1975 yılında Samsun Vezirköprü ilçesinde doğdu. İlkokulu kendi köyü olan Adatepe köyünde tamamladı. 1994 yılında Vezirköprü İmam Hatip Lisesinde ortaöğrenimini  tamamladıktan sonra  Üniversite eğitimini  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliğinde  2000 tamamladı.

Cumhurbaşkanlığı , On Birinci Kalkınma Planı, İnsan Hakları Eylem Planı ve  Adalet Bakanlığı - HEGEM Vakfı ortaklığı ile “İnsan Hakları Şiddetle Sivil Mücadele ve Sosyal Arabuluculuk Bilincini Güçlendirici Saha Aktörleri Yetiştirilmesi Projesi” kapsamında  “Yeminli Sosyal Arabuluculuk” eğitimini tamamlayarak “ Aday Arabulucu” unvanını aldı.

Halen Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Yüksek Lisans ve  Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında ikinci Lisans Eğitimi okumaktadır.

Meslek hayatına 2000 yılında  Sakarya ili Kocaali ilçesi Kızılüzüm Köyünde  Müdür Yetkili öğretmen olarak göreve başladı.

2001-2002 Eğitim Öğretim Yılında  Sakarya ili Kocaali ilçesi Kestanepınarı Gazi İlkokuluna öğretmenlik yaparken Askerlik görevi nedeniyle Burdur ve arkasından Yedek Subay öğretmen olarak Van Merkez Çakırbey Köyü İlkokulunda Askerlik görevini tamamladı.

2003-2004  Eğitim Öğretim yılında Sakarya ili Kocaali ilçesi Kestanepınarı Gazi İlkokulunda Okul Müdürlüğü yaptı. 

2004-2005 Eğitim Öğretim yılında  Zorunlu Hizmet gereği gittiği Batman ili Beşiri ilçesi Eskihamur İlkokulunda  Müdür Yetkili öğretmen olarak çalıştı.

2005-2007 yılları arasında Batman Merkeze bağlı  75. Yıl Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulunda Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.

2007 yılında  Kocaeliye atanan Mustafa KIROGLU; 2007-2010 Eğitim Öğretim Yılı  Kartepe  Suadiye Barbaros İlkokulu, 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Kartepe Hacı Halim Karslı İlkokulunda öğretmen olarak çalıştı.

 2011-2015 Eğitim Öğretim Yıllları arası İzmit Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu, 2015-2019 İzmit Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu, 2019-2021 Eğitim Öğretim Yılları arasında  İzmit Leyla Atakan İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

Hizmet süresince Milli Eğitim bakanlığının açtığı çeşitli kurs ve seminerlerde kursiyer ve eğitici olarak görev aldı. Milli Eğitim Bakanlığı, Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe müdürlüklerince defaten teşekkür belgesi , başarı belgesi üstün başarı belgesi ve ödül belgesi ile  ödüllendirildi.

09/06/2021 tarihi itibariyle okulumuza Okul Müdürü olarak atanan Mustafa KIROGLU halen bu görevi sürdürmekte olup;  Evli ve  bir kız çocuğu babasıdır.